DGS

5 years DGS – Let’s Meat!

De medewerkers van DGS zijn ’s middags uitgenodigd met hun gezin in het kader van het 5-jarig jubileum van DGS. Op de rode loper wordt iedereen ontvangen voor een middag vol lekkere hapjes en drankjes en activiteiten voor de kinderen in robotthema; van robotmasker en robotspaarpot maken, tot kleuren met een kleurrobot.

‘s Avonds worden 400 relaties van DGS ontvangen en vertelt stemacteur Niek Boes als openingsact het verhaal van de ontwikkeling van de vleesindustrie in het algemeen en DGS in het bijzonder. De showband zorgt voor een knallende feest op de dansvloer en de lekkerste en mooiste hapjes worden o.a. geserveerd op mini vleeskratjes een lopende band en door een robot. In een kleine ‘slachthuisopstelling’ wordt een mooi stuk vlees uitgebeend, dat vers van het mes rechtstreeks op de BBQ gaat en uitgeserveerd wordt aan de gasten, wat een beleving!

DGS - 5 jaar

DGS is een bedrijf dat robotica ontwikkeld in de vleesindustrie en in hun 5-jarig bestaan heeft DGS enorme sprongen gemaakt qua groei en aanzienlijk marktaandeel veroverd in hun branche. Daar zijn de heren directeuren terecht trots op en daar willen ze hun medewerkers en relaties voor bedanken met een knalfeest. Het mag de gasten aan niks ontbreken en in de allerlaatste plaats aan een goed stuk vlees. ‘Let’s Meat!’ werd het centrale thema, met oog voor detail in de uitvoering!

Event Experts Eigen locatie
Event Experts 400 gasten
Event Experts Jubileumfeest

foto's en video's

dgs-5-jaar
dgs-5-jaar
dgs-5-jaar
dgs-5-jaar
Let’s Meat again!
Dennis Grolleman - Managing Director
dgs-5-jaar
dgs-5-jaar
dgs-5-jaar
Event Experts

Laat ons er voor u een feestje van maken!
Event Experts

Event-Experts
Footer Event Experts